Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین آذربایجان‌غربی، حسین مهدی زاده، شهردار ارومیه در برنامه زنده تلویزیونی اولدوز شبکه استانی آذربایجان غربی با اشاره به تقاطع غیر هم سطح آذربایجان، بیان کرد:  ساخت تقاطع غیر هم سطح آذربایجان از  سال ۹۳ وارد  فاز اجرایی شد اما متاسفانه پروژه در روند ساخت با مشکلاتی از جمله کمبود اعتبار مواجه شد که لازمه تسریع در روند ساخت تامین منابع مالی برای آن بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی پروژه چهار سطحه تقاطع غیر هم سطح آذربایجان را جزو پروژه های فاخر و منحصر به فرد عنوان کرد و گفت:  در حال حاضر پروژه با ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی در دست ساخت است که با گشایش کامل آن،  کمربندی میانی تکمیل می شود.

شهردار ارومیه با بیان اینکه در حال حاضر فاز سوم پروژه شامل اتصال محور خاتم الانبیاء(ص)  از طریق زیر گذر به جاده مهاباد در دست ساخت است،  افزود:  فاز سوم پروژه با تامین منابع مالی تا خرداد سال ۱۴۰۱ گشایش می یابد.

به گفته مهدی زاده  هدف از اجرای تقاطع غیر هم سطح آذربایجان روان سازای ترافیک است که این تقاطع  ۳۰ میلیون سفر را مدیریت و ۲۰ نوع جریان ترافیکی را هدایت می کند.

 وی در ادامه به ساماندهی دستفروشان سطح شهر اشاره کرد و گفت:  از جمله وظایف مهم و بین بخشی مقوله ساماندهی دستفروشان است که شهرداری به این مهم نگاه ویژه دارد.

شهردار ارومیه  افزود: در این راستا با هدف ساماندهی دستفروشان،  بازارچه های ایجاد می شود که این مهم همراهی دستفروشان را هم می طلبد.

 وی با اشاره به ساماندهی ضایعات فروشان داخل شهر،  عنوان کرد: ضایعات فروشان فعال در سطح شهر نیز با انتقال آنها به زمینی به مساحت دو هکتار در خارج از شهر ساماندهی می شوند.

شهردار ارومیه در ادامه با بیان اینکه روزانه ۶۵۰ تن زباله در سطح شهر تولید و جمع آوری می شود، بیان کرد: ۲۰۰ دستگاه خودرو و  یک هزار پاکبان رفت و روب و  جمع آوری زباله ها جهت دفن در سایت نازلو را انجام می دهند  که جا دارد از تمام تلاش های پاکبانان گرانقدر در ایجاد شهری زیبا تشکر و قدر دانی کنیم.

وی با اشاره به سایت نازلو؛ محل دفن پسماندهای شهری،  عنوان کرد:  متاسفانه محل دفن زباله در سایت نازلو از شرایط نامطلوبی برخوردار بود که با تلاش همکاران در عرض دو ماه ساماندهی شد.

شهردار ارومیه به مقوله مهم تفکیک زباله از مبدا نیز اشاره کرد و گفت: از طریق سرمایه گذاری به مبحث تفکیک زباله از مبدا نگاه ویژه داریم.

وی خاطر نشان کرد:  در مقوله تفکیک زباله از مبدا  نیاز به مشارکت شهروندان داریم و اگر این مهم تحقق نیابد با یک بحران زیست محیطی در محل دفن زباله روبرو  می شویم.

مهدی زاده  به ناوگان حمل و نقل عمومی ارومیه نیز اشاره کرد و گفت: در حال حاضر  ۵۶۰۰ تاکسی و ۳۴۰ اتوبوس مشغول جابه جایی مسافران در سطح شهر هستند .

وی عنوان کرد:  ناوگان اتوبوس رانی از لحاظ کیفیت قابل قبول نیست اما تمام تلاش های بر بهبود کیفیت آنها تمرکز شده و اخیر ده دستگاه اتوبوس باز سازی شده است.

وی تاکید کرد:  منابع دولتی جهت نوسازی ناوگان حمل و نقل شهری در شهرهای کشور تحقق نیافتاده است  که این مهم  نیازمند همراهی و کمک دولت است.

مهدی زاده با اشاره به کسب مقام سوم تیم کارکنان شهرداری ارومیه  در والیبال  ساحلی  شهرداری های کلانشهرهای کشور، عنوان کرد: با برنامه ریزی به همت سازمان سیما و منظر و فضای سبز شهری در تمامی پارک ها،  زمین والیبال ساحلی ایجاد می شود.

وی از راه اندازی مرکز کنترل ترافیک شهرداری طی یک ماه آینده خبر داد و گفت: زیر ساخت های تحقق این مهم آماده شده است.
 
شهردار ارومیه از سامانه ستاد با هدف شفافیت در معاملات شهرداری،  کمیته تخصیص و اجرای خزانه داری متمرکز،  انجام کار سازی ها از طریق نظام مهندسی و دفاتر خدماتی جهت ارجاع  نقشه ها و صدور پروانه بصورت انلاین در این برنامه زنده تلویزونی سخن گفت.

وی در پایان از شهروندان درخواست کرد  جهت داشتن شهری آباد و توسعه یافته با مشارکت و  پرداخت عوارض کمک حال شهرداری ارومیه  باشند.

46

کد خبر 1571384

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ارومیه استان آذربایجان غربی شهرداری ها شهردار ارومیه مهدی زاده سطح شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۴۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت نامناسب دفن زباله به دستگاه قضایی اعلام شد

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیرکل محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: طبق وظایف قانونی که بر عهده محیط زیست است اقداماتی در خصوص وضعیت پسماندها انجام داده‌ایم و در این زمینه تذکرات لازم داده شده است.

اسلام جاودان خرد در گفت و گو با خبرنگار ایسنا با بیان اینکه وضعیت پسماند در همه شهرها و مناطق استان مطلوب نیست، اظهارکرد: باید طبق قانون مساله پسماند و زباله در شهرها را شهرداری‌ها، در روستاها را دهیاری‌ها و بین این مناطق را بخشداری‌ها مدیریت کنند.

اعلام موارد با وضعیت نامناسب دفن زباله به دستگاه قضایی 

جاودان خرد با بیان اینکه وضعیت نامناسب دفن زباله در سطح شهرهای استان را به دستگاه قضایی اعلام کرده‌ایم، تصریح کرد: در زمینه پسماندهای عفونی استان کار بزرگی انجام داده‌ایم، در سال گذشته مراکز دولتی و بیمارستانها یک شرکت طرف قرارداد داشتند و پسماندها بصورت اصولی امحا و دفن می شد، در مورد پسماندهای عفونی بخش خصوصی نیز با همکاری دستگاه قضایی قریب به اتفاق مراکز درمانی خصوصی قرارداد منعقد کردند.

مدیرکل محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: مطالعات جایگاه پسماند ویژه استان کهگیلویه و بویراحمد از سوی دانشگاه شیراز انجام شده است که همت مسئولان استان را می طلبد تا آن را در دستور کار قرار دهند.

سرانه تولید زباله کهگیلویه و بویراحمد بیشتر از میانگین کشور

جاودان خرد عنوان کرد: طبق آخرین آمارها سرانه تولید زباله در استان کهگیلویه و بویراحمد یک کیلو و ۲۰۰گرم است که این میزان نسبت به سرانه کشور با ۶۰۰ تا ۷۰۰ گرم، بیشتر است.

وی با بیان اینکه طبق آخرین اطلاعات کارخانه بازیافت زباله شهر یاسوج به شهرداری این شهر واگذار شده است، تاکید کرد: کارخانه بازیافت پسماند و زباله شهر یاسوج هنوز در مرحله تولید کمپوست نیست و چرخه آن تکمیل نیست. این آمادگی را داریم که از تسهیلات صندوق ملی محیط زیست در این زمینه کمک کنیم.

جاودان خرد گفت: در صورت بهره‌برداری از کارخانه بازیافت پسماند و زباله یاسوج علاوه بر پوشش پسماند این شهر، می‌تواند شهرستانهای همجوار از جمله دنا را پوشش دهد.

وی در خصوص رهاسازی نخاله های ساختمانی در سطح استان بخصوص شهر یاسوج اظهارکرد: باید شهرداری ها در این زمینه به مردم اطلاع‌رسانی بیشتری انجام دهند، جایگاه تخلیه نخاله‌های ساختمانی یاسوج جوابگوی نیاز این شهر نیست و باید یک جایگاهی بیرون از شهر در نظر گرفته شود.

مدیرکل محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: با وجود اینکه مدیریت پسماندهای ساختمانی راحت‌تر از سایر پسماندهاست اما عزم جدی برای مدیریت در این رابطه در استان وجود ندارد. 

۹۰ درصد کهگیلویه و بویراحمد منابع طبیعی و جنگل است

جاودان خرد افزود: برای رها نکردن زباله در طبیعت، محیط زیست و منابع طبیعی و ورودی‌های شهرهای استان نیاز جدی به فرهنگ‌سازی داریم.

وی بیان کرد: حدود ۹۰ درصد استان کهگیلویه و بویراحمد را محیط زیست، منابع طبیعی و جنگل تشکیل می‌دهد و این استان به پایتخت طبیعت ایران معروف است برای حفظ این طبیعت باید از ریختن و رها کردن زباله در سطح استان خودداری شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تولید ۸۰ قطعه سگمنتال برای نصب عرشه تقاطع غیرهمسطح قراملک
  • هوای هیچ شهری امروز در کشور آلوده نیست / پاک‌ترین هوا همچنان سهم آسمان ارومیه است
  • لازمه مدیریت کارآمد شهرها ایجاد شهرهای هوشمند است
  • اعلام وضعیت نامناسب دفن زباله به دستگاه قضایی
  • وضعیت نامناسب دفن زباله در استان به دستگاه قضایی اعلام شد
  • وضعیت نامناسب دفن زباله به دستگاه قضایی اعلام شد
  • کلیات طرح تقاطع غیر همسطح آیت الله طالقانی شهرکرد تصویب شد
  • تسریع در اتمام پروژه آزاد راه ارومیه _تبریز در دستور کار قرار دارد
  • وضعیت مخازن سد حوضه‌های آبریز دریاچه ارومیه و ارس
  • تراز آبی دریاچه ارومیه ۱۵ سانتی‌متر افزایش یافت